Selamlar, bende eksik olan birkaç noktaya açıklık getirmişsin.
Ben şöyle düşünüyorum.Küçük veya orta büyüklükte bir işletme için wocommerce bence fazlasıyla yeterli olabiliyor. Woocommerce varken neden shopify? (Türkiye için.)
Aslında ufak bir karşılaştırma da isteyebiliriz senden

Henüz shopify için uygun bir müşteri yok ama gelecekte neden olmasın?
Merhabalar
Wp blog tabanlı olduğu için e-ticarette çok fazla sıkıntılar yaşanabiliyor açıkcası. Kullanıcılara paneli karmaşık geliyor. Analiz araçları, eklentiler sayfalar ayrı ayrı ilgi istiyor bu da çok fazla zaman kaybı yaşatabiliyor. Bir kaç müşterimi Woocommerce'den Shopify'a taşıdığımda biz ne sıkıntılar çekiyormuşuz ya demişlerdi.

Benim düşüncem ise Woocommerce'in eksilerinin çok olması nedeniyle iyi bir seçim olmadığı yönünde.
Merhaba, bende ABD de shopify yapmak istiyordum ancak sanırım bu virüs nedeni ile aliexpresten oraya ürün göndermek olmaz diye düşünerekten vaz geçmiştim. Sizce nasıl yapmalıyım. nezaman başlamalıyım?
Merhaba,
Evet ,şuan ki durumumuzda sayfanızı açarsanız satış olmayacağından zarara uğramanız muhtemel. Ama bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Şuan Shopify yeni mağaza açan kullanıcılara 90 gün ücretsiz deneme sürümü sunuyor. Youtube'da dropshipping yapan ve başarılarını paylaşan çok fazla yararlı kanal var. Shopify ve yapacağınız işe yönelik kendinizi geliştirebilir. Sayfanızı kurabilir 90 günlük süreçte kendinizi çok iyi bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
Güzel ve detayli bir yazı olmuş tebrik ederim.
Ben yaklaşık 7 yıldır önemli e-ticaret sitelerimde Shopify kullanıyorum, SEO açısından mükemmel sonuç alıyorum.
Geçenlerde bir arkadaşımızın yıllardır woocommerce olan bir sitesini Shopifya geçirdik, 2. Haftada iddali bir kelimede 9.sayfada olan site 2.sayfaya geldi daha hiçbirşey yapmadan.
Merhaba,
Çok teşekkür ederim. Evet biz de aynısını 2 yıl önce bir müşterimizle yaşadık. Hiç bir SEO çalışması yapılmadan rank'i önemli derecede yükseldi. Kendisi de woocommerce kullanıyordu farkı görünce çok sevinmişti. Tek dezavantajı link yapısını henüz değiştiremiyor olmamız malesef