Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kişisel düşüncelerinizi lütfen kendinize saklayın, konu hakkında detaylı bilgilere sahip değilsiniz burada sizden konu hakkında yorum yapmanızı değil gerekli kuralları tarafıma aktarmanızı istedim. Konu baltalamayın. İyi forumlar
Adam 3-5 dakika geç yazdığı için siteyi başkasına sattığını söylüyorsun. Biz buna inanmadık değerli kardeşim. Sen biri ile anlaştıktan sonra ve adam kesin alacağım dedikten sonra 3-5 dakika geç yanıt veriyor diye site başkasına satılmaz. Ancak başkası daha fazla para vermiştir sen de önceki anlaşmayı iptal etmek için geç yazıyor bahanesini uydurmuşsundur. Bu geç yanıt yazan arkadaş bir indirim istemiştir sen indirimi yaptıktan sonra indirim istemeyen biri yazmıştır siteyi ona satmışsındır. Ya da biri senin anlaştığın fiyatın da üzerinde bir fiyat teklif etmiştir. Böyle 5 dakika geç yanıt yazıyor diye sözden dönülmez. İnandırıcı değil. Bu nedenle -Trade i sonuna kadar haketmişsin. Adamla anlaşırsın söylediği zamanda ödemeyi yapmazsa gider başkasına satarsın. Ama bir müşteri 3-5 dakika geç yanıt veriyor diye sözünden dönme hakkına sahip olamazsın.

-Trade vermek için illa ticaretin gerçekleşmiş olması gerekmiyor. Açık arttırmada teklif sende kaldığı halde 5 dakika geç yanıt verdiğin için malın başkasına satılmasına razı olur musun? İnsanlar bütün gün whatsap PM başında durup anında yanıt yazmak zorundalar mı? Herkes işsiz güçsüz bütün gününü mesajlaşarak mı geçiriyor?

Kusura bakma savunman yersiz ve haksız. O -trade'i haketmişsin ve ben şahsen böyle bir -itraderi'i olan bir insandan bir mal hizmet almak istemezdim. Bu senin fiyat ve söz konusunda güvenilmez olduğunu gösteriyor.