EDİT: Teklifler çok yüksek geldiği için dürüst olmak istiyorum bu işten bir kazancım falan yok tamamen insanların faydalanacağı bir şey olacağı için bu işe vereceğim max ücret 100₺.

Visual Studio C# ile Windows Masaüstü Form ve Arayüzü tasarımı yaptırılacak. Arayüz resimdekine benzer olacak tabi ben gelişi güzel Photoshopta yaptım biraz sıkışık olmuş yazılar iconlar.
Uygulamanın arayüzü uygulamayı yapacak kişinin tecrübesine kalmış burası şöyle daha iyi olur dediği yerlere doğaçlama yapabilir. Sonuçta şık bir tasarım olacaksa buna hayır demem.

C# Modern UI örnek tasarım (açıkçası bire bir olsa hayır demem)

https://www.youtube.com/watch?v=5AsJJl7Bhvc

Uygulamanın kaynak kodlarınıda istiyorum. İleride birşey ekleyip çıkaracağım zaman yeniden bir uygulama ücreti ödemek istemiyorum.
Lütfen fiyat teklifiniz ile birlikte iletişim bilgilerinizi PM olarak gönderin. En kısa sürede geri dönüş sağlayacağım. Fiyat teklifi olmadan sadece iletişim bilgilerini gönderen kişileri (kusura bakmayın) görmezden geleceğim.

Türkçe Yama
Burası program açıldığında açılan ana sayfamız olacak.
Bir seçmeli liste olacak buraki liste oyunun kurulu olduğu yada kurulu olacbileceği dizinleri içerecek. Kim nereye kurduysa onu seçecek, eğer listde yoksa yanındaki farklı dizin seç düğmesine basıp kendisi seçecek.
Alt kısımdaki progress bar beyaz renkli olacak değiştir düğmesine basıldığında yeşil renk olacak ve üzerinde bilgi yazısı cıkacak dis dosyaları değiştirildi diye.
Değiştir düğmesi program bünyesindeki Locale klasörünün içindeki dosyaları listeden seçtiğimiz dosya yoluna kopyala/yapıştır yapacak.

Güncelle
Buraya yıklandığında ilgili web sitesinden ilgili dosyalar programın Locale klasörünün içindeki dosyalarla değiştirilecek.

Hakkında
Buraya tıkladığımda yan tarafında bir web sitesini görüntüleyecek.

Discord
Buraya tıkladığımda discord adresine yönlendirecek.

Steam Grubu
Buraya tıklandığında bir web sitesine yönlendirilecek.

Destek Ol
- Takas Gönder
- Kanala Abone Ol
Bu bir açılır menü tıklandığında alt menüler görünecek/gizlenecek.
Bu linklere tıklandığında sağ taraftaki alandan ilgili web sitelerinin sayfaları açılacak.

Çıkış Yap
Buraya tıklandığında uygulama kapanacak.

NOT: daha önce kendi yaptığım forma bakarak nasıl bir uygulama/arayüz istediğimi daha net anlayabilirsiniz.
https://steamcommunity.com/sharedfil...?id=1574990585