Arkadaşlar bana göre en iyi seo şekli içerik girmekten başlar. Doğru, ziyaretçi odaklı,google kandırmadan e tabi özgün içerikler mutlaka biraz sabır ile google dikkatini çekecektir. Ancak backlınk olayı da es geçemeyiz ne yazıkki, sitenizin potansiyeli artması için sıralamarda iyi yerlere gelebilmek için etkileşimleri hızlandırmak için backlınk bana göre şart. Ancak backlink olayını çok yanlış anlayan arkadaşlar var. Spam ölü içerik girip sonra gidip backlink alan arkadaşlar herhangi bi beklentileri olmasın, google etki göstersede bu anlık bi dalgalanma olur.
Backlınk alır iken sitenin da pa değeri, spam scoru, alexa değeri, özgünlüğü ve güncel olması çok önemli" sadece hite aldanarak almayın "
Backlink Nedir: X siteden dofollow link alırsınız, siteye gelen google botları index sayfasında sizi görür ve sizin siteye gelir yani " o site size referans olur. Torpille işe adam almak gibi

Tabi bundan, etki almak ıcın ise dediğim gibi site ayarlarınız " bellı optimasyonlar,( sayfa hızı) vb, içerikleriniz " meta desc, title, ve içerik kuralları dogru olması lazım.
Siteniz guncel ozgun degıl ve dogru değil ise , - link aldıgınız site iyi bi site değil ise boş yere para vermiş olursunuz.
Yani demem o ki Torpille işe adam alınır, ama torpille kimse çalıştırılmaz.
DİKKAT: Yanlış, doğru olmayan bilgiler vermiş olabilirim. Kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Herkese iyi forumlar.