hocam, kusura bakma ama mahkeme kararı olmadan hiçbir şekilde domain alınamaz. Tamam o zaman hızlı resim marka tescilini yapıyorum yarın da size ihtar çekiyorum bana vereceksiniz diye verir misiniz?

Geri kalan dediklerinizde zaten benim dediğim gibi ..
Yine farklı bakıyorsun olaya.sen hızlı resim domainini yine benden alamazsın. Site markadan önce açık, zaten hızlı resim diye marka bile alamazsın ben itiraz ederim. Ha diyince marka alınmıyor, aldın diyelim bir şekilde yine de domaini alamazsın başta da dediğim gibi markayı almadan önce aktiftim zaten. arkadaşın durumu bambaşka var olan bir markanın ismini alıyor ve onunla ilgili içerik ekliyor.

haber sitelerinde bile marka isterse adını yazdırmama Hakkı var çünkü marka adını kullanarak siteye hit çekilip bunun üzerinden kendi markasını yükseltiyor hatta reklam alarak rakiplerine fayda sağlıyor bile denilebilir. Kısacası hocam uzatmaya gerek yok. Ben arkadaşın yerinde olsam verir domaini geçerim. Ha domaini verirken hiç bir şekilde dava açılmayacağının da yazılı kaşeli olarak tarafıma iletilmesini isterim. Çünkü markalar domaini aldıktan sonra bile geçmişe dönük dava açabiliyor.