ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım konunuzu yada satışınızı baltalamak değil, boş bir bilgi ilede konuşmuyorum tabiki çok fazla tecrübe etmiş olabilirsiniz bu konularda 10 yıllık 15 yiik tecrübeniz de olabilir ona da birşey diyemem, ama şunu iyi biliyorum adsense 2019 eylül ayında yapılan güncelleme reklamvereni korumak için yaptığı değişiklikler tüm yılların tecrübesini siler götürür, %99 ban yemez dediginiz olay eski tecrübelerinize dayalı olabilir belki ama emin olun öyle değil, benim gözümde yüksek risk grubunda olan bir site 7k içerik ve %90 copy kelime yoğunluğu 50 150 arası, değersiz içerik zengin olmayan içerik cok çok fazlası ile var sitenizde hocam, adsense 1 2 yıldır ekli olmuş olsaydı ban yememiş olsaydı tebrik ederdim böyle bir siteyi, ama yeni adsense eklenmiş bir sitede %99 ban yemez %1risk emin olun doğru değil, alıcıya da satıcıya da kolaylıklar dilerim.
İnsanların aklındaki sorulara tercüman olduğun için teşekkür ederim kardeşim.

15 yıla yakındır bu sektörde sürekli c/p içerik yaparım. bu sebeple adsense ban yiyen sitem olmadı. Ha buna şans mı diyelim, sağlam oluşturulmuş içerik mi diyelim bilemem. Bir defa adsense ban yedim, o da çilek ısıran kıza cinsel içerikli dediği için, sağlık sitesinde

Adsense güncellemelerine vakıf değilim senin kadar. Adsenseden kazanırım diye de site yapmadığım için olabilir. Ama adsenseden benzer mantıkla kazanan sitelerim var, herhangi sorun olmadı çok şükür. Bunda da olma inşallah.

Ha şöyle bir sistem de yapabilirim sitenin arkasında olduğumun bilinmesi için. Siteye 2 aylık %100 ücret iadesi garantisi koyarım. Bu 2 aylık süreçte de gelirin %50 ortağı olurum.
Konuya da bu şekilde ekleme yapıyorum.

sana gerçekten teşekkür ediyorum kardeşim. herkesin yüreğini rahatlatacak bir sistem gelişti bak sayende.