Yorumun için teşekkür ediyorum kardeşim. Allah razı olsun bu vesileyle açıklamaya çalışayım.
Site kategorisi itibariyle özgün yazı yazılamayacak tarzda. yani adamın hayatını nereden bilip yazacağız. Ha üst düzey düzenleme yapılır. Amenna. Yerleşim bazlı sitede düzenleme ile özgün gibi görünüyor. Yani doğum yeri bir tarafa, doğum tarihi bir tarafa, mesleği bir tarafa gibi.
Diğer mesele x10 gibi bir değer biçtim ki o dediğin endişeyi düşünerek. Zira sitenin şu anlık günlük ortalaması 100 tl, aylık 3 bin olacak gibi. Bu da x6-7 olacak, bedava. Uzun süre hitli İngilizce siteler x15 den aşağı satılırsa zarardır.
Adsense ban yer mi? Sektörde çok sitem var kopyala-yapıştır tarzı. Ban yediler mi yemediler. Risk her zaman var. Ama bu site %99 ban yemez. Tecrübemle diyorum. Ayrıca alan arkadaş 6 aylık gelirine satılan site için de %1 lik riski alacak.
Başka sorun olursa açık yüreklilikle cevaplarım kardeşim. Kendi almayacağım siteyi satmam. Vurkaççı değilim.
Amacım konunuzu yada satışınızı baltalamak değil, boş bir bilgi ilede konuşmuyorum tabiki çok fazla tecrübe etmiş olabilirsiniz bu konularda 10 yıllık 15 yiik tecrübeniz de olabilir ona da birşey diyemem, ama şunu iyi biliyorum adsense 2019 eylül ayında yapılan güncelleme reklamvereni korumak için yaptığı değişiklikler tüm yılların tecrübesini siler götürür, %99 ban yemez dediginiz olay eski tecrübelerinize dayalı olabilir belki ama emin olun öyle değil, benim gözümde yüksek risk grubunda olan bir site 7k içerik ve %90 copy kelime yoğunluğu 50 150 arası, değersiz içerik zengin olmayan içerik cok çok fazlası ile var sitenizde hocam, adsense 1 2 yıldır ekli olmuş olsaydı ban yememiş olsaydı tebrik ederdim böyle bir siteyi, ama yeni adsense eklenmiş bir sitede %99 ban yemez %1risk emin olun doğru değil, alıcıya da satıcıya da kolaylıklar dilerim.