ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerikler copy paste içerik 7k civarı içerik var sitede ve adsense sanırım yeni eklenmiş 20k fiyat istiyorsunuz site adresi kesinlikle veremezsiniz, bu sitenin adsenseden ban yeme ihtimalini de düşünüp bir tartsaydınız keşke hocam, toplama içerikten ban yeme ihtimali çok çok fazla yüksek ne kadar aksini iddia ederseniz edin siteniz riskli bir site, hayırlı satışlar dilerim
Yorumun için teşekkür ediyorum kardeşim. Allah razı olsun bu vesileyle açıklamaya çalışayım.

Site kategorisi itibariyle özgün yazı yazılamayacak tarzda. yani adamın hayatını nereden bilip yazacağız. Ha üst düzey düzenleme yapılır. Amenna. Yerleşim bazlı sitede düzenleme ile özgün gibi görünüyor. Yani doğum yeri bir tarafa, doğum tarihi bir tarafa, mesleği bir tarafa gibi.

Diğer mesele x10 gibi bir değer biçtim ki o dediğin endişeyi düşünerek. Zira sitenin şu anlık günlük ortalaması 100 tl, aylık 3 bin olacak gibi. Bu da x6-7 olacak, bedava. Uzun süre hitli İngilizce siteler x15 den aşağı satılırsa zarardır.

Adsense ban yer mi? Sektörde çok sitem var kopyala-yapıştır tarzı. Ban yediler mi yemediler. Risk her zaman var. Ama bu site %99 ban yemez. Tecrübemle diyorum. Ayrıca alan arkadaş 6 aylık gelirine satılan site için de %1 lik riski alacak.

Başka sorun olursa açık yüreklilikle cevaplarım kardeşim. Kendi almayacağım siteyi satmam. Vurkaççı değilim.