"Bu güne kadar hiç kimseye yardımda bulunmadım ve ülkede yardıma ihtiyacı olan birilerinin de olduğuna inanmıyordum."
Hocam bu nasıl bir gaflettir gözünüzü seveyim. Ne demek ülkede yardıma ihtiyacı olan birileri yok. Acaba ekonominin iyi olduğunu düşünenler de sizin gibi yardıma muhtaç kimsenin olmadığını felan mı zannediyor?
Bu ay virüs illetinden dolayı işsiz kalan arkadaşlarıma borç vermekten bende de durumlar kötü, yardım edemeyeceğim ama umarım yardım edenler çıkar.
Ayrıca dün CB'nın açıkladığı yardımlara başvursun bu bayan. Belki haberi yoktur.
Edit: İmzamdaki domainlerden satılan olursa yarı ücretini bu bayana bağışlayacağım.
Allah Razı olsun hocam
Merhaba Hocam Etrafınızdaki ihtiyaç ihtiyaç sahipleri paylaşacağım linkten belediye'den yardım talep edebilirler Duyarlılığınız için size teşekkür ederim👍🤲
https://sosinc.ibb.gov.tr/
Çok sağolun fikir verdiğiniz için Bursadayız biz yarın buradaki ilçe belediyeyi de arayıp soracağım böyle bir yardım varsa başvuracağım
Şu an ülkenin % 20 lik belki daha fazla kısmı bu durumda diye düşünüyorum.Herkes bor,harç alıp geçiniyor.
Haklısınız Hocam son 2 yıldır hakikaten geçim çok zorlaştı