Bence saçma. Yani - trader veremez. Bu konuda moderatörler bilgi almak isterim. Çünkü böyle bir durumda ben her önüme gelene mesaj atayım geç cevap verdi diye negatif trader göndereyim ödeme yapılmadan negatif trader verilmez. Zaten 10 tllik işlem bu yüzden var diye düşünüyorum. Ticari ahlak kuralları yazılmamış olabilir ama ben o an burada değilimdir yazmıştır. Netim açıktır telefon başka yerdedir.
Hocam olayı yanlış anlamışsınız siteyi satışa çıkarttım ve bir sürü mesaj geldi arkadaşın teki direkt alıcam dedi detayları sorucam dedi o dönene kadar tekrardan başka biri daha hızlı davranarak ödeme yaptı ve aldığını söyledi bende hızlı olan arkadaşa satış yaptığım için arkadaş bana - trade verdi, arkadaşı uyarmama rağmen geç cevap veriyordu. bende satışı yaptıktan sonra başkasına satıldığını söyledim. Moderatör arkadaşımızı da - trade hakkını kullanabilirsin dedi bu hakkı tanımlayan bir kural varmı onu merak ediyorum? 10 TL altı veya üstü ticaret olmadan sırf arkadaşa satmadım diye - trade verdi
1 gün kimse bekleyemez. Alanın işi var satanında işi var. Satan belki borç ödeyecek belki başka ticarete sermaye çıkartmalı ? Eğer 3-4 saatten az bir bekleme söz konusu ise konu Sahibi haklı bu geçerli süredir. Ama 1 gün 12 saat 24 saat çok fazla.
Hocam amacım haklılık değil sadece ben - trade verilmesine haklı bir kural arıyorum. herhangi bir ödeme yapmadı tarafıma sırf ona satmadım diye - trade verdi tamam ticari ahlak falan ama bunu -trade yansıtabiliyor mu benimle ticaret yapmadan