Merhabalar normal şartlarda isim bulup projelendiriyorum sonra geliştir sat mantığı yapıyorum normal şartlarda öyle bir bakınayım dedim düşecek bazı ilgimi çeken ve skorları yüksek trafiği biraz da olsa ilgi çekici isimlerin paylaşımını yapmak istedim düşmesine kalan süreyi yanlarına ekledim alan olursa belirtsin bilelim

matematikhocasi.net 3 gün içinde düşecek seo olarak benim araçlarım ve incelememde çıkan sonuç %64 orta aralıkta isim güzel ve hocaların efsane yerlere getirebileceği bir isim ve ilk açılışı 22 kasım 2010 da kurulmuş bir site

torrentdukkani.com bu gece düşecek seo olarak benim araçlarım ve incelememde çıkan sonuç %45 İlk kayıt 19 Ocak 2015

torrentsaati.com 1 gün sonra düşecek seo olarak benim araçlarım ve incelememde çıkan sonuç %62 İlk kayıt 20 Ocak 2019

youtubegundemi.com 1 gün sonra düşecek seo olarak benim araçlarım ve incelememde çıkan sonuç %69 İlk kayıt 20 Ocak 2019

haberbülten.com bu gece düşecek seo olarak benim araçlarım ve incelememde çıkan sonuç %71 3 Şubat 2007 ( bu iptal ama güzelmiş Allah var )

aramaları aklıma gelenlere göre baktığım için şuanlık 5 adet ekledim açmak istediğiniz siteleriniz var fakat isim bulamıyorsanız mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum

+ Türkçe karakterli yazdığım oldu alan adlarını bazı firmalar araçlarda ücretsiz olarak alan adlarını IDN yapmanıza müsait ediyor yani türkçe karakterlide kullanabilirsiniz satın aldıktan sonra bilmeyenler için ekleme olsun istedim.

İyi akşamlar dilerim