Merhabalar, elimde çok fazla sayıda eski hesap var bunların bir kısmını satışa çıkaracağım.
Hesaplar, 10binlerce hesabın aynı appden token aldığı özel tokenli, white tokenli hesaplar değildir, her hesap kendi hesabı içinde oluşturulmuş api'den token almıştır. Tokenler birbirinden tamamen bağımsız yani. Ben de buna sarı token ismini vermek istiyorum.
* Hesaplar 1 ay, 4 günlüktür, temiz, shadowsuz hesaplardır.
*Hesaplar yabancı lokasyon kadın işletme hesaplarıdır, her hesabın profil resmi vardır, ince ayarları yapılmıştır.
*Hesaplarda 1er pano vardır.
*Hesapların token kodlarının yanında SESSİON kodları da vardır. Hesaplara girmeden pinterest automatic içinde kullanabilirsiniz yani.
Min. satış 50 adettir.
50 adet fiyatı : 200TL
100 adet fiyatı : 350TL
*Denemelik hesap vermiyorum. Seri mail satıcısı değilim, elimde bulunan fazla hesapları keyfe keder satıyorum.
*Hesapları ben de kullanıyorum. Kişinin çalışma yöntemini bilemediğim için herhangi bir iade veya telafi yapmıyorum. Hesapları shadowsuz bansız olarak teslim ediyorum. Daha sonrasında garanti durumu söz konusu değil yani.
Edit: 100 adet satıldı, 200 adet rezeve edildi. 100 adetini de ekstra bi sistem daha kurup ben kullanacağım.
Şu an satışta 600 adet kalmıştır bilginiz olsun.