tulpar1923 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resmi şekilde kanıtlarını hazırlayıp, BTK ya ilet. Onlar sana gereken yönlendirmeyi yaparlar.
Düşünmedim değil, ama yapmanın manası olmadığını düşünüyorum çünkü çalan çaldı artık hakkım haram olsun dedim reklamı falan olmicak belli yani
çünkü bu çalınmaz yani hani bu böyle çalınmaz hocam el emeği araştırması bu şekilde tek tıkla alınıp koyulurmu anlam veremiyorum.

Necmettin94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfa ile alakam yok ama şunu sormak istiyorum
Siz araştırmanızı direk Microsoft'un tüm oyunlarını tek tek gezerek mi yaptınız yoksa başka web sitelerinden bilgi toplayarak bilgi toplayarak mı yaptınız?
Arkadaşların yaptığı plagiarism oluyor. Ancak siz websitelerinden aldıysanız ve siz aldığınız websitelerini belirtmediyseniz sizin yaptığınızda plagiarism oluyor. Sadece belirtmek istedim

Microsoft oyunlarını tek tek gezip yaptım ilk ücretsiz kısmı gezdim ardından ücretli kısmı ardından indirim kısmı ardından kupon kullanım kısmını web site kullanmamıştım içeriği paylaştıktan sonra özgün olduğunu öğrenmek için website araştırması yaptım ve hiç bir kaynakta bulunmadığını fark ettim