Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle hepinizin Mübarek Berat Kandili kutlar sağlıklı bir yaşam dilerim.
Yaklaşık 48 saat önce eşimde ve bende kuru öksürük dediğimiz olay, ve soğuk alğınlığı nedeniyle hastaneye, acile iğne yaptırmaya gittik. Her şey güzel hoş hastanede acilden içeri girdik be göreyim, onlarca insan kuyrukta ve hasta oldukları için kuyrukta bekliyorlar. Akşam saat 21:00 civarlarında. Neyse baya bir bekleyiş sonrası acilde muayene olurken ateşimiz ölçtüler ve sonrasında hiç anlamadığımız bir sebepten dolayı eşimi beni ve yaklaşık 10 kişiyi karantiya almaya karar verdiler.
Sadece kuru öksürük ve soğuk alğınlığından gittiğimiz hastanede karantina aldığına alındığımızda şok geçirdik ve biz ne olduğunu sormaya öğrenmeye çalışırken kendimizi karantina bölgesinde bulduk.
Ne olduğunuz anlamaya çalışıyoruz ve soruyoruz, hiç kimseden bir sesyok ve sadece beklememizi söyluyorlar. Neyse uzun bir bekleyiş sonrası kan testi yaptılar ve sonuçları beklerke bir de ne görelim. Bizlere COVID-19 virüsü süphesi olduğunu ve testlerin sonuçlarını beklememizi söyleyen doktorun sözlerin karşısında biz yine şoklardayız.
Neyse bizimle beraber yaklaşık 14 kişiyi karatnina bölgesine aldıktan sonra, polis bizden evimizin adresine arkadaşlarımızın adresleri, kiminle görüştüklerimiz vs derken herşeyi bir bir söyledik ve 14 kişi olduğumuz karantina bölgesinde 78 kişiye çıktık. Sonrasında ise evde bulunan kedim yaklaşık 18 saattir aç ve susuz kalmış ve bizi göndermedikleri için, evimizin anahtarını polis abilerimize verip, kedimize bakmasını söyledik ve sağolsunlar kendileride evimize kadar gidip kedimizin ihtiyacı olan herşeyi karşıladılar.
Yaklaşık 48 saatlik bekleyişin ardında ben ve eşimin yapılan analizler testler sonucu herhangi bir hastalığımızın olmadığını ve yinede tedbir amaçlı sizi bu kadar saat tuttuğunu söyleyen sağlık çalışanlarına teşekkür ederim 1 saat i önce hastaneen ayrıldık.
Tabiki de bu arada üzerimizde bulunan btün eşyalarımızıda alan polis abilerimiz sağolsunlar teelfon cüzdan para kemere kadar, gzelce herşeyi dezenfekte edip bizlere çıkış yaptığımız zaman hastanede yeni kurulan emanet bölgesinden aldık. Sonrasında ise bu yaşadğımız şok üzerine sizlerie başımdan geçen bu olayı anlatmak istedim arkadaşlar.
Zaten evden çıkan birisi değilim ama yinede ihtiyaçlarımızı gidermek için sadece haftada bir evde çıkıyoruz yinede bu lanet virüs her yerden bulaşacağını ve hastanede doktorların bizlere söylediklerine dikkat ederek yaşamaya devam edeceğiz. Umarım en kısa süre içerisinde artık bu lanet virüsten kurtuluruz.