vakıftakı kredıyı erteleyebıldım.garantıyle yapamadım.allah garantıye kımseyı dusurmesın. 1 gun gecır düşman gıbı davranıyor serefszler
Aynen öyle reis bu kredi çektikten 30 gün sonra cayma hakkı vardı dimi? Diğer türlü yemiyor mu)
bu bankaların alayı böyle. para satanlar kadın satanlardan daha şerefsizdir. bankalardan iyilik beklemek doğru birşey değil. günah sıralamasında faiz üçüncü sıradadır. 1 münafıklık, 2 kafirlik, 3 faiz yiyenler. diğer günahlar bunlardan sonra gelir. bunlarda bir gram şeref yoktur. ben bu bankalar yüzünden az kalsın intihar ediyordum. şimdi hiç umursamıyorum bile. kredi borcum var, eğer birgün ödeyemezsem ve bu bankalar böyle dakka başı ararlarsa anasından başlayıp avradından çıkıyorum birdaha da aramazlar o zaman belki. akrabalarımı falan aramışlardı borcumu onlara ödeteceklerini falan söylemişler. akrabalar da beni arıyo öde borcunu falan filan. dedim kanunen öyle birşey yok sizi korkutuyorlar korkmayın bu kadar bankalardan dedim enişteye. adamı nasıl korkutmuşlarsa adam bana dandun konuşuyo telefonda. enişte bu kadar korkmana gerek yok ya senden bişey almaz bu bankalar.
Aynen öyle hocam. Üzerine birşey yoksa hiç bir şekilde alamazlar.