Merhabalar,
Uzun süredir araştırıyorum ama net bir bilgi veren yazı göremedim.
Reseller hizmeti sunan çoğu firmanın şuan en popüler konusu işlemci limitlerinin site başına %100 - %200 aralığında değişkenliği.
Önceden reseller hesabına sunulan %20 işlemci değerleri yerini %100 ve %200 lere bırakmış durumda. ve hiçbir şekilde olayın içeriğinden bahsedilmiyor.
Reseller hesaplarda site başına %200 işlemci gücü dediğiniz olay, acaba aşağıda tahmin ettiğim gibi birşey mi? lütfen konuya açıklık getirelim.
Reseller hizmeti sunan firma, reseller hesabına %20 işlemci gücü tanımlar. hesap limiti de 20 adet alanadı barındırma diyelim.
%20 lik işlemci gücü iznini 20 alan adına paylaştırdığımızda ( sunucudaki 48 çekirdekten 1 çekirdeğin %20 'si bu resellere bağlansın. - çok iyimser yaklaştım- ) = site/alanadı başına %1 lik bir işlemci kullanımı öngörülüyor. buraya kadar bir sorun yok.
bu aralar popüler olan, alanadı başına %200 işlemci izni olarak pazarlanan kampanyalarda, yukarda %1 olarak hesaplanan oranın %200'e oranı yani %2 olarak mı uygulanıyor? ve bu uygulamada yazılım tabanlı yani suni bir pazarlama taktiğimi?