Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog üzerinden artık bir şeyler kazanmak çok zor hocam. Bir kategori üzerine yönlenirseniz belki. ama bence daha farklı şeylere yönelin derim.
Mesela katagori olarak ne önerirsiniz acaba ? Blogu ek gelir olarak düşünüyorum.

AngularJs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kısa vadede blog üzerinden para kazanman zor. genel olarak da blogtan para kazanman zor. pinterest e yönelebilirsin forumda bir çok konu mevcut
edit: bu devirde 21 yaşında evlenmek de ayrı bir cesaret tebrik ederim.
Pinterest olayını bir türlü anlamış degilim. Blogu ek gelir olarak düşünüyorum. Evleme konusuna gelirsek , tebrik için teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçim için blog çok zor bence. Daha kısa sürede daha fazla kazandıracak güzel işler mevcut.
Blogu geçim için degil ek bir gelir kaynağı olarak düşünüyorum.

Edit: Ne gibi işler acaba bahsedebilirmisiniz ?

gundogduweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle merhaba. Bu konu bence çok kapsamlı bir konu. Öncelikle ilgi odağınızı belirlemelisiniz. Sonuç olarak bu bloga yazıları kendiniz yazıp ekleyeceksiniz. Yani özgün olması gerekmektedir. İlgi alanınız ile ilgili bir iş yapmak daha kısa sürede yükselme göstereceğinin kanısındayım. İlgi alanı dışındaysa ile teknoloji, magazin, ingilizce, sağlık, moda, yemek, turizm gibi alanlarda hizmet verebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu süreç çok kısa bir süreç olmayacağından kendinizi en az 1-2 ay para kazanmamaya hazırlamalısınız.
Zaten kısa vadede birşey beklemiyorum. Çabam maksat ay sonu ekstra bir gelir kaynağı sağlamak. Önceden blogger üzerinden birşeyler denedim , fakat pek başarılı olduğum söylenemez. Teknoloji - Magazin ve moda benim için zor. Corona geçtikten sonra illaki bir iş bulurum diye düşünüyorum. Anlık olarak bu katagorilerde yazı paylaşamayacagımdan bu katagorileri elemek doğru olur sanırım.