efor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Morel bozmak gibi olmasın ama bu konsept niye patlasın? Özgün değişik bir akım konsepti yakalayıp güzel bir bütçe ile sayfa reklamı çıkarsanız o zaman patlar. Mesela @mesajlardansarki sayfasını 2 hafta önce devir ettim, ilk konseptte ben sayfa açmıştım ve şarkı nakaratlarını insanlara atıp tepki ölçüyordum bunu video haline getirip paylaşıyorum. 7 günde reklamla 40kya kastım 16 günde 60k hedefine ulaştım Uzun lafın kısası, yeni bir akım konsepti + sağlam reklam = başarı!
Hocam sayfanızı bende takip ediyordum şahsen ve hala ediyorum, beğeniyordum da ellerinize emeğinize sağlık. Fakat benim konseptiminde eğlenceli ve insanların etkileşim yapmasını sağlayacak bir konsept olarak görüyorum. Gönderilerden ziyade hikayede daha fazla etkileşim aldığım doğrudur, gönderilerde ki sorulara genelde yorum yazmak istemiyor insanlar çoğunlukla fakat hikayeler az düşündürücü ve eğlendirici bir anket niteliğinde oldukları için daha fazla etkileşim alıyorum oradan. Yani bilmiyorum, bu sayfayı açarken güzel tepkiler yorumlar aldım çevremden fakat bir türlü dikiş tutturamadım.