Bende bir olaydan bahsetmek isterim müsadenizle.Bundan yaklaşık 1-2 ay önce “İnstagram Hesap Satışı” adı altında bir hesabımı satışa koydum kullanıcı adını özellikle verdim girip dışarıdan beğenilerine,yorumlarına,takipçisine,kitlesine bakıp incelesinler diye.Hesabın gönderi istatistliği,genel istatistlik,hikaye izlenmeleri,yaş/cinsiyet/il/ülke dağılımı,günlük gelen takipçi hesapta engel olup olmadığını ve vb. en ince ayrıntısına kadar paylaştım,konuya ekledim.Yoğun oluyorum müsait olmuyorum ayıracak zamanım olmadığı için geri dönüş yapamam diye özellikle yazıyorum aklımda bir fiyat yok lütfen aklınızdaki fiyat ve detaylı pm istemeyiniz diye yazıyorum 1-2 saat sonra gelen mesajlar aynen şöyle “Detaylı pm alabilirmiyim ?” “Düşündüğünüz fiyat nedir ?” ve ilginç birşey daha birisi “Hikaye oranı düşük sanki” diye mesaj atmış konuyada yazmıştım hikaye atılmıyor diye adama verdiğim cevap şu “hikaye atılmadığındandır.” 10 dakika sonra konu altına da şunu yazmış “Kesinlikle bu arkadaşı önermem sert bir üslüba sahip ticaret bilmiyor” daha ne diyebilirimki böyle insanlara olanı söyleyince sert mizaçlı oluyorsunuz.Sadece bu konuda değil yüzlerce insanla ticaretim olmuştur,iban isteyip ödeme atmayanı,anlaşıpta vazgeçenimi,en ince ayrıntısına kadar bilgi verip geri dönmeyenimi,defalarca pm isteyip bir sonuca varamayanımı dersiniz... Yani uzun lafın kısası herkesin ağzında pm alabilirmiyim ama sonuç %1