Selamlar , bundan 3 ay önce arkadaşım ile e-ticaret işine girdik , iş global iş olduğu için paypal ile ödeme almak zorundaydı , 2 kez paypal hesabı açtım ancak 2’side yurtdışında şirket olmadığım için ödeme almama izin vermiyor fatura istiyordu , işin ilk reklam günleri paypal ile yine hatrı sayılır rakamlar getirdi. Ödeme seçeneğim paypal ve kredi kartıydı 100 dolar kazandıysam 95’i paypal 5 doları kredi kartı üzerinden geliyordu. Tabii paypal kapandıktan sonra siteyi rafa kaldırdık , reklam yapmıyorduk , site yeni olduğu için anahtar kelimelerinde de iyi değildi dolayısıyla organik hiti de yoktu.Siteyi kapatmadık hostu 1 senelik olduğu için açık duruyordu 3 ay geçti geçen hafta 1 sipariş geldi kendiliğinden, Analytics baktım hemen siteye hit geldiğini gördüm , günde 15 organik (google) üzerinden git geliyordu. Daha sonra sitedeki gerekli ayarlamaları yaptım paypal ödeme seçeneğini kaldırdım ve tamamen kredi kartı ödeme seçeneğini koydum , 1 haftadır da Hit gittikçe artıyordu bugün 40 hit aldım +250 Tl Satış geldi 1 haftada toplam +1000 TL ‘lik satış aldım. Hala da devam ediyor bakalım şans yüzümüze güldü. Paypal olsa bide..
var mı böyle benim gibi sonradan yüzü gülen ?
hocam bizde yurtdısı calısıyoruz sadece btc ödemesi alabiliyoruz siz kredi kartını nasıl eklediniz