Çok zor, birlik beraberlik msjı vericektir
Bana da öyle geliyor.
Şu durumu atlatan bütün ülkelerdekinden çok daha iyi bir durumdayız. En basitinden millet ülkesinde parayla satın almak için maske bulamıyorken, Devlet kapına kadar ücretsiz 5 tane maske gönderiyor. (her hafta) Her ülke IMF'den borç aldı. Milletinden yardım toplamaya başladı. Şu durumla bu kadar alay etmeniz, güldürüyor gerçekten.
Bence arkadaşı eleştirmeniz yersiz olmuş.Şu kadar bağış topladık, şu kadar insan bağış yaptı derken orada önemli olan rakamlar olmayacak. O da bir reklam malzemesidir.
Ayrıca Türkiyenin diğer ülkelere göre çok daha sonradan bu illete yakalandığını bilmeniz gerekmekte. Durum Türkiyede hiç iç açıcı değil. Oransal olarak çok kötü durumdayız. Test sayımız az olduğundan bilanço aşağıda kalıyor gibi olabilir.
Ayrıca devlet insanlarına siz evde oturun ben size bakabilmeliyim demeli. Çünkü sen, ben, herkes devlete elinden geldiğince vergisi, ötvsini, kdvsini ödedi. Her felakette yardım kampanyasıyla su değirmeni dönmez kanaatindeyim. Hazinede para yok bu kadar nettir.
Yanlış anlamayın siyaset yapmak istemem sadece öngörüm bu. Rahatsız olursanız kaldırabilirim de.