Burada 2 hafta öncesine kadar " IBAN " ın " I " sı geçmez iken şimdi bu ve bu tarz başlıkların açılması özellikle yapabilen, reklam açan arkadaşların açamama sorunlarından kaynaklı arayışlarının olması sadece güldürücü. Açabilir iken sözüm meclisten dışarı olsun işleri iyi yürür iken kimseye bahsetmez bahsetse bile yöntem satışı içerisine giren arkadaşların yöntem için beyin fırtınası yaratması komik.

Gece gündüz belki uykusuz olarak geçirilen saatlerde yapılan fedakarlığın hem sağlık hem psikolojik açıdan kendisini yıpratan birisi gelsin ve yaptıklarını olumlu sonuçlarını paylaşsın buraya ben ise standart belki konuya hakim değilim belki hakimim ancak tatlı canımı hiçbirşeye yormayarak adamdan nasıl yaptığını yöntemini söylemesini beklemek biraz aptallık gibi olur.

Bilgi paylaştıkça çoğalır ancak armut piş ağzıma düş mantığı ile ilerlenilen bir yerde bu pek mümkün olmuyor şahsi fikrim. Hazıra alışmış bir millet olarak araştırmak, uğraşmak emek vermenin anlamını bilmeyince paylaşılmadığında sitem etmek kolay oluyor. Bu fikire karşıyım açıkcası. Forumu bilen takip edenler bilir ki artık hikmeti mi öyle anlayamadım ama foruma sektör olsun yöntem olsun ne düşerse bir süre sonra orası patlar artık yürümez getirmez olmaz kazandırmaz vs. Hurafe değildir sanırım

Konu sahibini tanımam etmem herhangi bir karalama vs yapmadım içimdekileri paylaşmak istedim Ha yöntemi de yapıyorum bu arada şu sıralar güncellemelerden kaynaklı yaşanan sıkıntılar mevcut. Aktif hesaplar ile iban ekleyerek yapılabilir ancak denemedim henüz deneyen arkadaşlar ordan da sıkıntı yaşıyorsa beklemekte fayda var.