webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nefes almada güçlük çekiyor musunuz benim yaşım 27. Şu aralar 1-2 haftadır. burnumdan aldığım nefes yetmiyor kalbim hızlanıyor. ağzımdan almaya çalışıyorum oda sanki aynı. burnum dolu değil.

ateşime baktım hiç sorun yok öksürmüyorum da. ama korkuyoruz böyle bir şey olursa evdekilere filan bulaşmasın beni hemen karantinaya. daha önce de böyle bu tarz bir nefes sorunu yaşamıştım burnumun kemik eğriliği var demişlerdi ama arada geçiyor arada böyle oluyor. şimdi olunca da size de sormak istedim.

çok geçmiş olsun size de.
Sevgili kardeşim yaşım 41 ne öksürük ne ateş hiç bir şey yoktu. Sadece halsizlik, ishal grip gibi işte kemiklerim sökülüyor derler ya öyle haller. Ağzıma bir şey koymuyordum yiyecek halim bile yoktu. Sonrasında hastanede doktora dedim ki hocam bu garip bir hastalık benim direncim güçlüdür hiç böyle hasta olmadım kaç gündür devam ediyor bu hal diyince birbirlerine baktılar akciğer tomografisi istediler o arada da kana baktılar.. Neyse 10 dakika sonra filan alalım acile yatıralım dediler zaten damar yolum açıktı direk başladılar serumlara. Hatta dediğim gibi serumun iğnenin biri giriyor biri çıkıyor. Akşama doğru da epey toparladım. Zaten bu sitedeki çoğu kardeşim hem genç hem de dirençli arkadaşlar zannetmiyorum bir şey olacağını sıkmayın canınızı. Nefes almada hiç güçlük çekmedim bu arada. Lütfen merak ettiğiniz şeyler varsa özelden ulaşın telefonda anlatayım.

teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doktoru cimer üzerinden şikayet etmelisiniz.
Hastane idaresi bir şekilde konunun üzerini kapatır çünkü.
Sağolasın valla direk başhekim yardımcısı olduğunu söyleyen bir bey aradı özür diledi biz gerekli açıklamayı uyarıyı yaptık dedi. Benim de yüzüm yumuşaktır. dedim ki sizim bu kadar işinizin gücünüzün arasında bizzat aramanız benim için yeterlidir dedim. ama peşine düşeceğim. hiç dediğiniz gibi olabileceği aklıma gelmemişti.