yeni açılan hesaplarda ne kadar test edildi ? ve test edilen hesaplar ne kadar yaşadı veya ne zaman zarfında shadow yedi ?
pm olarak dönerseniz sevinirim.
Hocam bunların cevaplarını alıcak her kişi merak eder eğer bu işin içinde ise pm ile değil soruları lütfen açık ve net cümleler ile cevaplayın ki şu tutarsız günlerde ilerde sıkıntı yaşamayın.
Tarafınıza pm gönderdim.
Katılıyorum. Ayrıca alan arkadaşların deneyimlerini ve sonuçlarını paylaşmaları da etkili olacaktır.
Forumda bu tür pinleme programı/scripti satışı görmek sevindirici. İyi Çalışmalar.
Konu içerisine gün içinde video ekleyeceğim. Bir çoğunuz duruma açıklık getirmeye çalışacağım.
Bu arkadaşın yazdıklarından yola çıkarsak 15 günlük test sonucunda bu program ile hızlı pin atarsak hesap banlanıyormuş.
Hızlı pin atarsanız banlanma ihtimaliniz var. Banlanmasanız bile kesinlikle paylaşım sınırı yersiniz. Bu program masaüstü insani bir şekilde pinleme yapıyor. Burada ayarlar sizin yönetinminizde. İster günlük bir hesaptan 50 pin atarsınız. İsterseniz de 150 atmaya çalışırsınız. İsterseniz de proxy ile aynı anda 10 hesap bağlarsınız tanesinden 40 pin attırırsınız günde.
hayırlı satışlar ref indirimi yokmu alıp deneyelim
Geri dönüş sağladım.