Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Profesyonel olarak birden çok yere bakıyorum tütün ve cafe olarak. Yaklaşık 2 3 yıldır kaliteli tütün bulmanız zor. Size önemli bir kaç bilgi aktarayım.
Al fakher poşeti veya kırmızı plastik kutulu aldığınız tütünlerin hepsi merdiven altı üretim yapanların tütünleri.
Dış reklam jelatini kolayca soyulur üst açma yerinden anlayabilirsiniz.
Baskısı farklıdır.
Şerbet oranı çok aşırı oluyor genelde
Parmağınız ile tadarak anlayabilirsiniz tecrübeniz var ise
nakhla çift elma her kesime hitap etmez dolgunluk ve tat oranı AF göre farklıdır
Nakhla cappuccino kısaca kapi yazalım 😄 sarı tütün bulursanız ve eğer eski ve güzel muhafaza edilmiş tütün ise gram altın ile aynı fiyatı var. Bir şekilde bulursanız şimdiden afiyet olsun
Tek kullanımlık plastik marpuç ile içmeyin. Yapımını görseniz bir daha içmezsiniz zaten
Çift elma ve capi plastik marpuç ile içerseniz normale oran ile yüzde 60 ile 70 arası doygunluk kaybı olur
Daha çok yazılacak şey var aslında bilgi almak isteyen yazabilir. Tütün ve nargile ürünleri tedarik etmiyorum. Karışım önerisi isterseniz mükemmel karışım tavsiyeleri verebilirim. Virüs sonrası bir buluşma yapabiliriz 😄 herkese afiyet olsun. Mobilden yazıyorum yazım hataları için kurusa bakmayın.