KaSSaP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Bu arada Ayaş'ta ki hobi bahçelerinin olduğu yer mi ora hocam?
Çubuk belediyesi

Dostserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstteki fransız balkon yerine normal balkon olsaydı güzel olurdu. Allah herkese hayal ettiği evde oturmayı nasip etsin inşallah
Üst kısımda işler biraz ters gitti ustalarla o kısımda bir türlü fikir bütünlüğü sağlayamadık ben çatıyı geride bitirip biraz önünü açık balkon bitirmek istedim. Tutturdular yağmur suyunu engelleyemeyiz diye ayrıca yukarıda sağ ve sola 1er oda ile çatıya cam koymak istedim yine yağmur v.s olayından tam anlaşamadık fikirde ustalarla ön tarafta odayı zar zor çıkarttım yanlarıda kiler olarak kullanıyorum artık.

Çatıyı kaldırırken ilk agacı usta indiriyor ben dikiyorum sonra çok dik oluyor nası kapatcaz falan diyince 5cm aşşağı ben 5cm yukarı derken böyle oldu sol kısmı 1 metre geriden örmüşlerdi duvarı çatıya baktım şapka gibi duruyor dedim burayı yıkalım yıktık tekrar öne çektik v.s zorlu bir süreçti. Her aşamada resimledim videoladım aslında hepsini birleştirip yayınlamayı düşünüyorum. Hazır evdeyken uğraşayım bari.

Üste çıkış merdivenini evin dışından yapmak istediler sığdıramadılar. Mobilyacı bi usta getirdim başlangıca döner basamak atıp o işide hallettik. Mutfak dizaynını ve iç kapı renklerini eşime göre yaptım mobilyacı eminmisin kapı pervazı mutfak dolabı pembe olurmu desede ben yaptım olacak dedim.

İç oda yerleşim projesini google'dan buldum fakat üzerinde değişim yaptım mutfak ve oda olan yeri aynı hizada yapıp ara giriş hol tam karşı banyo wc Yan tarafada ortada büyük bi kemer atıp kapısız salon yaptım bundan dolayı pek bir alan kaybım olmadı.

Temel atma töreninin ilk günü