Üyelik alımı açıldığından beridir webmaster ile alakasız olan insanlar saçma sapan konular açıyorlar. csgo hack, vb şeyler görüyorum dünden beridir. Ben bu foruma üye olmak için 1 yıl neredeyse çabaladım. Aynı şekilde çabalayan arkadaşlarda vardır. Ayrıca bütün banladığınız d0landırıcılar %90 sahte üyelikleri açmışlardır bile. Şimdiden hepimize geçmiş olsun. Üyeliklerin durdurulmasını eski davetiye sistemine geçmeyi talep ediyorum..
@Coskun;
Bu konularla ilgili yeni üyelere forum kurallarını hatırlatır yonetici arkadaşlarımız bizde hepsine uyarı olarak özel mesaj göndertelim
@FastPHP;
eğer tekrar eden olursa yeni gelenler icin süresiz uzaklaştırılırlar bu kadar dert etmeyin banlamak 5-10 saniyelik bir işlem. Örneğin 5 bin kişi geldi 2 bin banlanır 3 bin temiz kalan kalır çok önemli degil filtre edilir hepsi. Davetiye ile gelenlerinde yarısı banlaniyor

sadece hepsi biranda gelmediği için çok göze batmıyor.
@Sikayet;
@caliente;
@S3rdaL;
@Erhan;
Adam İHA, akşam ve Yeniçağ gazetesi gibi yerlere reklam veriyor

Evdekal olayında insanlar internet üzerinden iş yapabilsinler diye katkıda bulunuyor, gelip buraya üyelik alımı durdurulsun diyorsun /uz.
Yeni üye alımını açan, sence senin akıl ettiklerini akıl edemedi mi?
Ben hiçbir yerde reklam vermedim

hepsi kendileri yazarak talepte bulundular sağolsunlar webtekno, shiftdelete dahil.