Merhabalar Günaydın
Bundan 11 ay önce foruma kaydoldum , o zamanda yeniyim diye pek güven vermiyorduk iş alamıyorduk. Arkadaşlar öncelikle zaten sadece maille değil biliyoruz ki doğrulamalı kayıt olunan yer R10 . Haksızlık yapan , tespit edilse zaten banlanıyor. Herkes ekmeğinin peşinde bu zihniyetten çıkmalıyız burada belki kazandığı paralarla iyi şeylere vesile olacak gençler , büyüklerimiz olacak.
Herkes bir tutulmalı diye düşünüyorum . Kaydolan son 3000 kişinin 3000 yeni diye 2900 u kötü veya gelmemeli diye hiçbirimiz diyemeyiz o sebepten anlayış göstermemiz gerekmekte diye düşünüyorum. Gelenler sayesindede bir takım ticaret artışları vs olucaktır.
NOT : Herkes evde dijital yönden emeğiyle para kazanmaya ihtiyaç olunan dönem ve kendini geliştirecekleri platform burasıdır
Yeni gelenler hoşgeldi , İyi forumlar
Sabah sabah ki
şu konuya istinaden mi açtın bu konuyu bilmiyorum fakat konu temaları biraz yaklaşık olduğu için ve diğer konuya yorum yapamadığımdan ötürü şişeceğim için fikirlerimi burada dile getirmek istiyorum. Öncelikle bende yeni kayıt oldum r10'a dışarıdan takip ediyordum arasıra araştırma yaparken buradan çözümlere bakarak yoluma devam ediyordum yeni bir projeye giriştiğimiz arkadaşım r10'da da aktif olalım fln diyince ne alaka r10 webmaster forumu değil mi diyerek ya Allah diyerek bu yeni üyelik açılmadan önce davetiye ile kayıt oldum.
Şu saçma konuyu açan arkadaşı anlamak güç kendisi 1 ay üye fakat 10 yıllık üyeymiş gibi konuşuyor, onlar adına karar veriyor ve yanlış uslüb takınıyordu kaldı ki şu da bir gerçek biz üyeler olarak forum sahibi değiliz, yönetim kadrosunda da değiliz bunun kararını verecek merciler değiliz yani tabi ki işleyişte bizimde üyeler olarak etki ettiğimiz yerler olacak fakat burası orası değil benim gördüğüm burada kalıcı olan üyeler zaten şu an ki yönetim ve kurucu kadronun izlediği yolları beğeniyorlar ki yıllardır buradalar ve memnunlar. Yeni üye olan arkadaşlar için söyleyeceğim şeyler ise şunlar olur; ne yapın ne edin forumun bütün kurallarını iyice okuyun benim ilk 2 günüm öyle geçti her kategorinin kuralları farklı olabiliyor, herşeyin bir ayrıntısı olabilir burası güzel bir ortam ben beğendim eğer sizde beğendiyseniz ve burada kullanıcı olarak vakit geçirmek istiyorsanız muhakkak ki kurallara uyun ya ne olucak altı üstü bir forum değil mi diyecekler çıkabilir aranızdan bence altı üstü bir forum olmadığı için kurallara dikkat etmeye çalışıyorum en basitinden daha dün yeni bir kural daha öğrendim yazdığım yazılarda bütün hepsini kalın,italik vs yapamıyormuşum benimde el alışkanlığı hep öyle yazıyordum forumlarda imzam gibi birşey yani hep bold yazarım sağolsun bir arkadaş uyardı da dikkat etmeye başladım gibi gibi ayrıntıları olan bir forum burası önce bir ortamı izleyip daha sonra hunharca saldırabilirsiniz