JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sektöre 2010 yılında girdiğim zaman yaşım daha 15 idi. Çaba, alın teri, özveri ve birçok başka şeyle bugünlere geldim.
Bugün yıl 2020, yaşım olmuş 25. Diyeceğim o ki, hevesli gençlerin hevesini kırmamak gerekiyor.
Rızkı veren hüdadır, herkes nasibinin ve rızkının peşinde. 3 günlük dünya için, kimse kimsenin gölünü kırmasın.

Herkes adabıyla, edebiyle ticaretini yaptıktan sonra... 3 günlük üyede bir, 3 yıllık üye de.
2012de bu işlere bulastim büyük abilerim vardı sayfa kasmayi sevmeyen ben sayfaları kasardım onlara satardım onlar habercilere satardı 2mizde kazanırdık
O zamanlar herşey para değildi tabi 1haftada 50k sayfa kasardık abi satılık derdim ne kadar derdi 100 TL derdim yürü git *** çakal numarayı söyle 20 kontör atıyom derdi 😂

kpt1n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel yazmisiniz elinize saglik yeni kan lazimdi coskun beyde o kani verdi bize ve insanlara sans vermek lazim bu zor günlerde belki bu yeni üyeler evlerine burdan ekmek götürecek unutmayin bir zamanlar herkes yeni üye idi
Bir ekmeği birlikte bölüşüyorsak ne mutlu r10 ailesine

Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla insanın aklı çalıştığı sürece, karşı taraftan aldığı enerjiye göre yeri gelir 1 günlük 0 ticaretli üye ile alışveriş yapar, 5 yıllık 300 ticaretli üye ile yapmaz. çok deneyimim oldu böyle. yeni üye demek d0landırıcı demek değil. sonuçta hepimiz bi vakit bu forumda 1 günlüktük kimse bu foruma 4. yıldan başlamadı. benim bu konuda bi şikayetim bi öngörüm yok. hatta bi kaç satış konusundan gördüğüm kadarıyla baya güzel hizmet veren arkadaşlar foruma katılmışlar, hoşgelmişler

bu konuda tek şikayetim bazı yeni üyeler 2-3 aylık üyeler bazen forumun ağası gibi takılıyor. bu baya sinir bozucu
İnstgramda konu açmaya tradesi yetmeden veya 2aylık olmadan çok konu açıp ticaret yapanların yeni üyelere nefes aldırmaması benide sinir ediyor şahsi görüşüm o kuralların kalkması gerek