Merhaba. Bilgilendirme mesajı gönderdim.
Biz yemek mekanları, restoran cafe tarzı alanında hem rezervasyon yapılabilecek hemde mekanın detaylı bilgisinin olduğu bir listeleme sitesi kurduk. Fakat site kodlama bakımından neredeyse bitti hatta birçok cafe ve restoranda ekli ama seo olayında takıldık. Bizim içeriklerimiz daha çok mekanlardır. Mekanların ilan içeriğinde mekan özellikleri, adresi, menüsü, ücretlendirmeleri, galerisi, çalışma saatleri iletişim bilgileri gibi bilgiler mevcut. Ekstra editör yazıları (mekanları gezen kişilerin değerlendirmesi) ve derlemelerimiz mevcut en iyi restoranlar vb gibi. Nasıl bir seo çalışması yapmamız lazım? Sayfaları seo uyumlu nasıl yapabiliriz? Dış seo/iç seo nasıl oluyor? Odak kelimeleri nasıl kullanmamız lazım? Seo konusunda çok az bilgimiz var. Blog tarzı bir site açmadık. Daha çok tanıtım hizmeti sunuyoruz. Bunun için seo nasıl yapılır. Öne nasıl çıkarmamız gerekir bilmiyoruz. Önerilere ihtiyacımız var. Sitemiz şuan seo bakımından eksikliği ve uyumsuzluğu var mı bilmiyoruz. Site içinde link vermek ve alt başlıkları nasıl uygun kullanmamız lazım? Bilgisi olanların fikirlerine ihtiyacımız var. Ve seo yaptırmak istemiyoruz şu anlık. Sitenin daha birkaç eksiği var ve içerikleri giriyoruz. Fakat sitenin şuan seo analizini yaptıracak ve sorunları bulup bize detaylı yardım edecek bir deneyimli birine ihtiyacımız var. Sadece bir seferlik siteyi bakımını ve genel analizini yaptırmak istiyoruz. Bu konu hakkında güvenilir ve referanslı biri varsa ücret ve detaylı konuları konuşmak için mesaj atabilir.
Google ve R10'da seo danışmanlığı hizmeti sunanlar mevcut fakat daha çok backlink, anahtar kelime, makale yazma, içerik oluşturma, tanıtım yapma gibi alanlarda süreklilik gerektiren paketler sunmaktadır. Onlar için daha zamanımız var. Biz sadece şu anlık seo olaylarının nasıl işlediği hakkında bilgiye ihtiyaç duyuyoruz. Ona göre bir yol çizeceğiz.