TeknoBlogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar , yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle ***** değil . GPL lisansını arastırırsanız anlarsınız arkadaslar için rahat kullanabilirsin forumdan 10 tane adam tut 1 tema indirleim ordan açık yada warezlik birşey bulurlarsa paralarını ben ödeyeceğim. themeprice kullanıyorum ben. İyi çalışmalar dilerim

NOT : her site öyle değil içinde null keslimesi geçen siteler w-a-r-e-z ama theme price wp toolz gplplus bunlar w-a-r-e-z degıl
Güzel mi güzel kardeşim canım güzel kardeşim w-a-r-e-z dediğimiz temalar illahi içinde açık bulunduran illegal yollarla ele geçirilmiş olan her yeri coronaya kadar dolu virüslerle olan temalar demek değildir.

Ücretli satılan bir uygulamayı ücretsiz dağıtmakta w-a-r-e-z kelimesinin içerisine giriyor.

Bu yaz ben envato elements üyeliği aldım ve bir ay boyunca her gün indirebildiğim her şeyi indirdim. Bu bana yasal olarak sunulmuş bir özellik. İndirdiğim temalar, eklentiler herhangi bir lisans sistemine dahil değil. Eğer ki ben bu 24 GB boyuta sahip olan arşivimi şu an da yandex.disk gibi servislere yükleyip linki buradan paylaşırsam bu w-a-r-e-z-e düşmüş dosyalar oluyor. Sen de gidip üyelik alsan benimle aynı dosyaları indirsen içerikler vs. her şey aynı olacak. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim. Lisanslar konusunda profilimi incelersen birçok kez lisans konularında mesajım bulunmakta olup. Bahsettiğin lisansta kabul ettiğin şey indirdiğin o 59 dolarlık dosyayı tek bir sitede kullanacağına sözlü beyan veriyorsun. Ha adamlar uluslar arası mahkeme vs boyutuna geçer de uğraşırsa çok güzel tazminat ödersin. W-A-R-E-Z terimini inşallah anlatabilmişimdir.

@TeknoBlogger; tamam kardeşim sen haklısın. Gece 4'te söz anlatamayacağım.