bir denemem var, şu an güveçte yumuşamasını bekliyorum, şayet olursa zaten duyarsınız demek isterdim ama bir fikrim var illa bu iller ile uğraşanlar bir bug bulur. burada bir çok kişinin başarısız olmasının nedeni sürekli taklit başka bir şey yok yeni bir fikir üretmekten ziyade fikir çalma peşindeyiz.

Sektör türkçe olmuş ingilizce olmuş farketmez yeter ki arayışınız olsun, tr sektörde bulunan sitelerin %80 kadarı kopya site bildiğin kopya biribirini taklit eden adeta birbirini tekrar eden kolonlanmış gibi siteler site içeriklerinin yok seoya uygun yok bilmem nereden makaleyi geçirdim %99 özgün çıktı gibi avuntular peşinde koşanların sonu hep hüsran olacaktır.

inanın hergün yeni sektörler ortaya çıkıyor yeni kelimeler google kendi söylüyor kullanıcılar her gün yeni arama terimleri geliştiriyor insanlar ne arıyor google ye ne soruyor, ya bu sabah insanlar intetnetten neyi arar neyi merak eder, bunu buluan para kazanır, birde sosyal medya ayağı vardır doğru kitleye doğru zamanda doğru içerikle ulaşmak ... neyse ne yazdığımdan bende anlamadım ama.. özgünlük sitem özgün aha makaleyi şurdan yazıdm kendim yazdım seo ya uygun iyide o içerik milyon kere yazıldı. yazılmayanı bul

seo nedir? seo arayıcının talebine nokta atışı ile cevap vermek yeterliliktir. site hızı felan ... yav neyse.. çok anladığım konular da değil aslında bunlar...

konu sahibi arkadaş hakkını helal et buraya içimi döktüm..