Cuma akşamı verilen büyük şehirlere giriş çıkış yasağını biliyorsunuz.
Sıkıntım bununla ilgili.
1 nisan günü kızım epilepsi nöbeti geçirdi ve en yakınımızda bulunan van bölge eah'a mhrsden 2 nisana randevu aldık. 15 gün içinde tek boş gün 2 nisandı çok şanslıydık. Sabah çıktık Van girişinde tam 1 saat bekletildik. Erken çıkmış olmama rağmen yetişemedik ve esnek çalışma prosedürü nedeniyle doktor öğleden sonra çalışmadığı için muayene olamadık. Sekreterinden rica ettik. Kaşeli imzalı kağıt aldık. Pazartesi 11e kadar gelirseniz muayene ettiririm sizi demesi üzerine ayrıldık. Cuma gecesi karar açıklanınca seyahat izin belgesine başvurduk hala cevap yok. Ee yarın ne yapacam ben. Ya kızım çok uzun sürecek bir nöbet geçirirse ? Ya geri dönülmez noktaya gelirse ? Derdimi kime anlatacam şimdi ben. Haftasonuna niye denk getiriyorsunuz be insafsızlar. Ne düşüncesizsiniz yahu. Denetimde beni tutacak askere/polise ne anlatacam ben. Ne anlatsam boş çünkü emir kuluyuz diyecek. Belge evrak göstersem nafile iki dudağın arasında benim kızımın hayatı.
Çıldıracam.
Yemin ederim aklımdan çok kötü düşünceler geçiyor.
3 üniversite bitirmiş adamım çok şey yaşadım gördüm öğrendim. Ama beni kızımla sınıyorlar, beni hayatımla sınıyorlar.