Konu
Hayalimdeki Bahçe ve evi yaptım.!
06-04-2020, 00:12:12
Modexi
forumbitane adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Akşam akşam bilgisayarı temizlerken şu paintte çizdiğim ilk resmi görünce konuyu paylaşmak istedim.
Arkadaşlar ben müstakil bahçeli evde büyüdüm evlendikten sonra daire'ye geçmek zorunda kaldım fakat 2 çocuk oldu dedimki bu çocuklarda bahçe hayatını tatmalı dedim ve işe koyuldum. İlk etapta bir arazi edindim aradan biraz zaman geçtikten sonra ufak ufak eve başladım tek göz bir yer yapsam yeter diyordum fakat çok şükür hayalimin fazlası nasip oldu. Allah tüm isteyenlere daha güzelini nasip etsin sizlerle paylaşmak istedim. Başlangıçtaki ve sondaki resimleri.
Akşamları paintte şuraları şöylemi yapsam böylemi yapsam derken karalamalar
Evin tüm fikir proje çizimleri amatör bir şekilde bana ait, yukardaki camlardan, A çatı açılarına, korkuluklara, camlardaki çıtalardan, yoldaki desene kadar her aşamasında bende ustalarla çalıştım.
Gelişme ve eve eklediğim eklentileri bu konuda paylaşmaya devam edeceğim. R10 üzerinde anı olarak kalsın.
Son bitişte aracımdan fedakarlık yapmam gerekti fakat yinede hiç pişman olmadım. Çocuklar şimdiki araca binince daha mutlular bunu bende çözemedim.
Güle güle oturun hocam, güzel olmuş yer nerede, kaba taslak ne kadar maal oldu