Öncelikle hepinize teşekkür ederim tek tek cevap yazmak isterdim fakat bu konu altında sitede bu kadar üyenin olduğu aklıma hiç gelmedi belki bir kaç kişi yazar diye düşündüm. Genel olarak yorumları okudum teşekkür ederim.
Ev mevkii Ankara Çubuk, ben işe amatörce başladığım için eklentilerim kırıp tekrar yaptıklarım oldu bundan dolayı ev bana sorunuyla istediğim şekliyle evi yaparken gidip gelmem, 3.30 genişlikte yol masrafları taş ağaç masrafları derken 100bine bitirdim. Bu süreçte çatı katı arzum yüzünden yaklaşık bir 15bin fazladan çatıya harcama yaptım.
Evin bitmesi ile maddi sorun yaşadım bunuda aracımdan fedakarlık yaparak aştım hevesimi alamadım ama C300ü satmak zorunda kaldım şu an 88 Model Opel Ascona'ya biniyorum ama bahçe bambaşka araba falan hiç gözüme görünmüyor. Sorularınızı yapmak istediklerinizi neyi nerden alabileceğinizi paylaşabilirim. Evin yapım aşamasında bulmak için zorlandığım çatı şingıl'ları oldu genelde kırmızı ve yeşilde diretiyorlar inat ettim gri ve açıya göre mavileşen şingılı bulup yaptım.