İşin özü herkesin elinde eşit imkan var, kimisi imkânlarını gecesini gündüzüne katıp birşeyler yapıyor/ ve bu tarzda kendini geliştiren yenilikleri bulanlar birlikte de yapıyor/lardır bundan şüphem yok şahsım adına söylüyorum.

Kimisi de tembellikten açıp bakmıyor geriye gitmiyor bir iki saat gözünü yorup ilgili bilgilere r10 yada başka kaynaktan ulaşmıyor ve hadi bende 2 lira vereyim 5 lira kazanayım mantığında bahsi geçen ufak tefek eklentilerin wp ve tema kurulumları için vaktini ayıran arkadaşlara ücret karşılığında yaptırıyor helali hoş olsun bunda problem görmüyorum üstte açıkladım.

Ki biraz daha gelişmiş yazılımsal donanıma sahip olanlar kendilerine kurdukları yaptıkları yazılımı haydi haydi insanlık öldü mü banada verin mantığı absürt asıl.

Yardımlaşma var elbette yeteri kadar bedava dağıtılıyor almasını bilene geri kalanı ise kişide bitiyor herkesin kendi yöntemi var elbette pratiğe dökmede en ufak bir problemde olmuyor of pof diyenler yerinde sayacak diğerleri koşmaya devam edecek bu kadar açık ve net.