elifcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere "Düşecek Domainler" kategorisinde her gün günlük paylaşımlar yapılmakta. Fakat bu kategoride gözüme ilişen bir durum oldu ve sizlerle paylaşıp istişare etmek istedim.

Öncelikle birden çok kişi hemen hemen aynı alan adlarının listesi daha önce paylaşılmışken tekrar aynısını paylaşmakta veya 1-2 domain fazla ekleyerek paylaşmakta. Ben de bu kategoride bildiğiniz üzere her güne ait domainlerin listesini günü gelmeden paylaşmaktayım.

Bazı arkadaşlarımızın web sitelerinin olduğunu gördüm ve bu durum karşısında şöyle bir düşünce oluştu ben de. Sonuçta bu web sitesi olan arkadaşlar bu işten belkide ekmek parası kazanarak ailesine destek oluyordur. En basitinden belkide evlidir ve çocuğunun bezidir, mamasıdır, sütüdür vs. alıyor olabilir. Bundan dolayı eğer ekmeğinize taş koyuyor gibi görünüyorsam lütfen affedin bir daha asla paylaşımda bulunmam. Veya dilerseniz ciddi anlamda maddi desteğe ihtiyacı olan ve günlük düşecek alan adlarını web sitesinden paylaşım yapan arkadaşlarımız varsa onlara ücretsiz bir şekilde günlük listemi yollayayım kendi sitelerinde yayınlasınlar ardından gelip bu kategoride de yayınlasınlar ben ekstra konu açmayayım. Hit sizin sitenize gitmiş olsun isterim.

Amacım kesinlikle duyar kasmak vs. değil lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece cidden birilerinin ihtiyacı olabilir diye düşündüm ve böyle bir şeyi yazarak herkesle paylaşmak istedim.

Sevgiler
İnternet üzerinde binlerce site günlük olarak düşecek domain paylaşımı yapıyorken sizin listenizi ve hitlerinizi diğer site sahiplerine bağışlamanızı çok takdir ediyorum ama onlar için fazla farketmeyecektir. Yinede çok naziksiniz.