RxMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sürekli kullanan arkadaşlar, deneyen arkadaşlar denilip hesap sorulmasından yorulduğum için birkaç görsel atmak istiyorum.
İlk görselim programın sorunuz çalıştığına dair belirttiğim sürelerde tamamen. Oranları düşük görmeyin sadece 5 günlük hesap.

Şimdi size 5 günlük hesabımdan görüntülenme verileri atıyorum. Fakat bu istatistikler sizde de aynı oalcak diye bir kaide yok (net olarak bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum).
1.Görsel:

2. Görsel İse 1.5 gün sonra kayıt aldığım verilerimdir: (yorumlamanızı isterim. İyi kötü olarak)

Sürekli değer istiyordunuz kullanıp deneyenlerden buyurun hocam. Kullandım denedim veriler bu iyi mi kötü mü analiz etmek sizin elinizde. İnanmayacak arkadaşlar hiç cevap bile yazmasın uçuk oranlar değil kısa sürede kat kat fazlasını da gördüğüm oldu. Zamanla devamını atarım. (Umarım bu bilgilerin faydası olur).
-Özgün çalışıyorum.
-Onaylı siteler ve kaliteli hesaplar ile çalışıyorum. .
-Hesapları kendim açıyorum.
-Ortalama 45 - 55 Dk Pin'leme aralığım.
- Değişiklik gösterecek şekilde hesaplarımda 5- 15 pin arasında bir 1 - 2 saat dinlendiriyorum.
- Kullandığım görselleri toplu olarak indirip kendimce ilgi çekecek şekilde özgünleştiriyorum.

Hemen hemen aynı sonuclari almaktayım hocam özel olmazsa kategori nedir sizin