Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriden çok kendini geliştirmeye devam etmek için daha fazla çizim yapmalısın. Mevcut örnek tasarımları incelemen lazım, behance veya dribbble'da ki projeleri inceleyebilirsin. Bazılarını model olarak alıp 1-1 çizmeye çalış elin alışsın. Birde tasarım yaparken tasarım kurallarını öğrenmen gerekiyor. Taslak nedir, flat düzen nasıl sağlanır genel bir konsept nasıl çizilir bunların kurallarını bilmen gerek. 1920px bir grid yapısı kullan mesela. Her zaman söylediğim birde iddialı kelimeleri ilk etapta bırak. İmzana bakıyorum Uİ / UX yazmışsın, UI olması gerekiyor ( User Interface Ingilizce "i" olarak yazılmaz ). UX başlı başına farklı bir konu bence direk onu sil, kendini geliştirmeye çabala isminin yanında yazılan yazıya takılma o seni geliştirmez
Yorumunuz için teşekkür ediyorum ama imzamda iddiali bir kelime göremiyorum "Uİ/UX Tasarım çalışmaları yapan bir genç" olarak yazdım.UI olarak yazıldığını biliyorum fakat şuan imzamı değil çalışmam hakkında fikirler almak istediğim için böyle bir konu açtım.Sizin için imzamı tekrardan düzenliyorum.
Edit: UX kavramının farklı birşey olduğunu biliyorum ve o alanlara da geçiş yapacağım için şuan imzamda yazmasının bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü bir satış vb. durumda değilim.Önerileriniz için teşekkürler,imza düzenlendi.