simonbolivar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyelim çözümü var ve hatta sıfır hesaplarla da çıkabiliyorsunuz.Ben size bunu tüm detayları ile anlatacağım.İlk reklamınızı çıktıktan sonra bunun karşılığında bana ne vereceksiniz?Sadece maddi düşünmeyin.Bir tutam sevgi mi,tatlı bir teşekkür mü,pinterest üzerinden nasıl yüzbinler kazanılır dersi mi,nakit para mı,belli bir dönem dostluk mu? Biçeceğiniz değeri merak ediyorum.
Ne diyelim bir ömür dostluk yanında sıcak bi kahve teklif edebilirim ama corona var tabi bilemedim şimdi

Aslında çok gerideyiz bir çok ülkenin fb ile alakalı gruplarına üyeyim bir çoğu birbirini geçme derdinde
Ama vietnamlılar biraz farklı ben brezilya hesaplarına hollanda ibane eklemeyi onlardan öğrendim çok uğraştırıcı bir iş
Yeni bir yazılım yazmışlar biraz komik ama otomatik banka hesabı ekleme programı ve bunuda aylık ve yıllık olarak kiralatıyorlar ve ne okursa olsun vietnamlı olmayan birisine satış yapmıyorlar ama kendi içlerinde okadar birbirirlerini tutup yardımlaşıyorlar ki şaştım kaldım belki 20 kişi ile iletişime geçmişimdir hiçbiri birbirini kötülemedi kendi açıklarını kendileri çok iyi kapatıyor
Sonuçta pasta büyük tr nin vurduğundan mislisini vuran var faceye bencillik nereye kadar olabilir ki