omerfurk4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mutfak sandalyesinde oturuyorum Mouse ve klavyeyi nereye koyduğunuz önemli bence. Ben belimin alt hizasında kullanıyorum. Dirseklerinizin ağrımasının sebebi bu olabilir
Yüksekte oturuyorsunuz, klavye mouse aşağıda kalıyor yani, monitörde yüzle aynı seviyede mi ?

izlicez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyuncu koltukları uzun süreli oturmalarda bel ve boyun ağrısı yapar hocam.
Öneriniz var mı ?

ihtiy4r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ağrım yok hocam, kitap ile ekranin boyun ayarlayabilirsiniz hocam😅 ben oyle ayarlıyorum.🙃
Deniyorum hemen hocam, sağolasın

ikincieldeguven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Monitörün yüksekliğinin yüzünüzle aynı olması gerek yoksa ağrıların önüne geçemezsiniz. Monitör ayağında yükseltme yoksa altına kitap yada marangozdan rica edip ufak bir set yaptırın. Oturduğunuz sandalyenin boyunuzla doğru orantılı olması gerekiyor. Baş desteği olan koltuk kullanın.
Kitap ile destekliyorum şimdi, kullandığım kotuk: https://urun.n11.com/oyuncu-koltukla...E&gclsrc=aw.ds Baş desteği var gibi gözüküyordu ama yok..

ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar gecirirsen bir caresi yok. Kendinize biraz önem verin o kadar koltukta pc de vs herhangi bir yerde zaman gecirilmez. Bizde genc iken oyleydik klavye uzerinde yemek yerdik ama simdi agri sizi sirt agrilari. Bos is o kadar zaman oturmak yani.
Maalesef, işimiz tamamıyla internet..

BurakKirik38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 15 saat diyorsun 15 saate oturduğun koltuğa yorgan sersen çürür
Maalesef ki öyle, çok fazla proje var..

viarequal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende günün 12-13 saatini bilgisayarda geçiriyorum. Bunun 6 saati belki daha da fazla tez araştırmalarım için geçiyor , laptop aşağıda olduğu için bahsettiğiniz durum bende de var . Bilgisayara olan bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor , gözler direkt olarak karşıya bakacak şekilde bilgisayarlar konumlandırılırsa bu ağrının azalacağına eminim Ve normalde herkesin yapması gereken dik oturuşu tutturmak lazım fakat bunu hiçbir zaman başaramadım
Dik oturuşu bende başaramıyorum, klavye mouse aşağıda kalacak şekilde mi oturmak daha iyi ?