İçinde bulunduğumuz durumda biraz düşünelim. Dambıl, hayati öneme sahip bir malzeme mi? Değil.
İsteyen şınav çeker, barfiks çeker ve devam eder. Gıda, maske, eldiven, kolonya ile karıştırmayın. Orada yapılan fırsatçılıktır. Salgını önleme amacını içeriyor. Böyle durumda yapılmaması gerekir. Gerekirse o sektörler desteklenir, üretim devam ettirilir. Dambıl almadan hayatınızı sürdürebilirsiniz.
Ürünü ve fiyatını bilmiyorum. İlgilendiğim ve bildiğim bir alan değil. Birazcık da sizi düşünelim mi?
Web siteniz var ve bir anda 10 kişi siteyi almak istiyor. Ama siz bir kişiye satabilirsiniz.
Ne yaparsınız? Fırsatçılık yapmayıp en düşük fiyattan mı satarsınız? Burada yazanlar en düşük fiyata satmayı kabul edeceklerse sözlerimin geri kalanını okumasın. Kendinizin her gün uyguladığı hareketi başkası yapınca saldırmaya çalışmayın lütfen.
Firmayı savunmak için yazmıyorum. Herkes herkesi gömmeye çalışıyor. Ama biraz düşünürsek biz buna piyasa ekonomisi diyoruz.
Yoğun taleple karşılaşsanız ve ürünü sattıktan sonra geri yerine koyamayacağınızı düşünseniz ne yaparsınız? Düşünün, öyle bir siteniz var ve bir daha onu yapamayacaksınız veya yapmanız aylarınızı alacak. En düşük fiyata web sitenizi satar mısınız? Yapmayın arkadaşlar, komik olmayalım.
Bakın firmayı savunmuyoruz. Saldırdığınız hareketi herkes uyguluyor, onu demeye çalışıyorum. Ticaret dediğiniz şey tam olarak budur.
Bütün cevap burada
Alıntı
Web siteniz var ve bir anda 10 kişi siteyi almak istiyor. Ama siz bir kişiye satabilirsiniz.
Onlar elinde son kalan malı satmıyorlar hocam.
Zaten satışını yapıyorlardı. Şimdi biraz daha artmıştır.
Sürekli satışı yapılan bir şeye +%300 zam getirmek ne kadar doğrudur