Şikayet etmek için ekran görüntüsü almıştım. Ben de sürekli takip ediyordum ama o zamanlar bilmiyordum çakal sürüsü olduklarını. Buyrun n11'deki fiyat değişim grafiği. Şuan bu bilgiye erişemezsiniz çünkü tüm ilanlarını sildiler. Hiç ilan kalmadı o 2 vinly ağırlık satan bozuntulardan...

Buradan sesleniyorum haksız yere kazandığın her kuruş boğazında kalsın.

Adam soru cevap alanında soruyorlar nedir bu fiyatlar neden zam yaptın diye. Pişkin pişkin cevap veriyor "ara ara indirim kampanyalarımız oluyor. O fiyatlar indirim zamanıydı". Kitapsız gevrek (kitapsız derken dumbell'ların kullanım kitapçığını göndermiyorlar o manada), Neyse nerede kalmıştık ha kitapsız gevşek (gevşek derken ağırlıkları barda tutan vidalar çok uyduruktu, çabuk gevşiyordu o manada) bari çık deki fırsatını buldum haram para kazanmaya çalışıyorum. Hala milleti kandırma derdinde.

Ticarette benim bildiğim asıl olan arz-talep dengesinde yüksek oran yakalamak. Bunu yakalarsan kar edersin. Be .....'nın .......'sı talep artmış, arzında problem yok yerli üretim mal, niye kazancına haram meram karıştırıyorsun. Zaten çok satacaksın. Kazandığı para bunun yanına kar mı kalacak? Noktaları hayal gücüme göre her aklıma geldikçe dolduruyorum. Zaten korona morona can sıkıntısı, stres atıyorum.