Zaten N11 den geri dönüş bekliyorum 3 iş günü içerisinde dönüş yapacaklar. Ben şuna dayanarak söylüyorum hocam ki bu bu hafta yaşadığım bir olaydır.
Smallman'den klavye aldım fakat bazı tuşları basmıyordu ya da 2li basıyordu. Ek olarak bir kaç tuşunda da çizik vardı (altındaki ışık görünüyordu tuşların). Ürünü değişime geri yolladım fakat bana aynı ürün yollandı sebebi ise şu;
"Klavyenin seri numarası ile kutunun üzerindeki seri numarası uyuşmuyor" böylelikle benim size farklı klavye gönderdiğim söylenmek istendi. Acaba dedim başına böyle birşey gelen tek kişi ben miyim, şikayet var ve facebook sayfanıza bakınca anladım ki siz çoğu ürünü 2. el alıp paketleyip gönderiyorsunuz
Boş bir yorum yapmıyorum ne kadar kişi görürse bu olayı o kadar kişiyi kurtarmış olurum, ben de o müşteri memniyetine güvenerek alışveriş yapmıştım demek ki tam araştırmak lazımmış.
Logitech mi almıştın ? İki ürünün serisi tutmuyorsa sorun sendedir bu suçu bizde araman mantıksız geldi. Her ürünü kargolarken fatura ve barkod numarası ayrı ayrı okutulur sistem eşleştirme yapmazsa kargoya zaten izin vermez. Her kullanıcıya doğru ürün gider. Yaşın genç bilmediğin çok şey var uzaktan sallayıp konuşmak basit. İkinci el alıp paketleyip göndermek diye birşey yok. Şirket senin sıfır klavye ile sende bulunan eski bir klavyeyi değiştirip bize yollayıp yollamadığını nerden bilebilir ? O yüzden "Siz çoğu ürünü 2. el alıp paketleyip gönderiyorsunuz" lafını bence geri al bu direk iftiraya giriyor.