Yaw beyler boşa kürek çekiyosunuz buna laf anlatıcaz die.

Konu sahibi pinterest kategorisinde hizmet veriyor, 50 subu 400 tl ye kuruyor.

Yaptığı iş patlamış, alıcı şikayet konusu açmış moderatörler konuya dahil olmuş vs.. vs...

Bu şahıs ise vaktini forumda böyle konular açarak ve sataşarak geçirmekten yana kullanıyor buna ne anlatsanız fayda etmez.

İş bilmeden iş yapmaya kalkmış.

Daralınca da size sarıyo işte yardım eden yok die.

Böylelerine müstahak valla, wp kurmayla bi hesabı eklentiye tanımlamayla para kazanılmıyor işte, bunun adına tecrübe deniyor.

Elinde yok avucunda yok, bilgin yok dökümanın yok keyword listen yok a planın yok b planın yok, iş yapmaya kalkmışsın patlamışsın.

Burada Atışmaya kalktığın bazı insanlar seni pinterest diye 1000 suba kurar 1000 hesaba ekler shadow da yeseler ikinci gün 1000 hesaba yine tekrar kurarlar, işte buda tecrübe bilgi emek demek.

Millete atıp tutmak yerine öğrenmek için çaba harca, bir iş ilanım var bunu nasıl devam ettirebilirim ben nerde yanlış yaptım, bu iş bana göremi bu işin üstesinden ne kadar kalkabilirim, benim neyim eksik bana ne lazım die bunları düşünme hiç, armut piş ağzıma düş.

ŞİKAYET konunda bile işle alakası olmayanlar yardımcı oluruz demişler sana, bunun üstüne bu sen nasıl böyle bir konu açabilirsinki?

Sonra gel Türklerde Dayanışma Yok la havle ya sabır yine sinirlenecem...