Ne lazım abime ?
Ne yazalım ?
Günde 1K atan hiç bir engele takılmayan kodlar var lazım mı ?
Shadow'a düşmeden pin atabilen Token var olur mu ?
IOS , Android gibi sistemlerin kodlarını çıkarttım, istersen vereyim ?
yok bunlar yetmez dersen, yine IOS , Android, ve webden kullanıcı açmayı yazdım, onları vereyim ?
Dur olmadı;
Yerine pin atayım ?
Aman sen zaman harcama, aman diyeyim araştırma öğrenme,
Senin zamanın kıymetli benim 48 saate bir uyumam çok önemli degil.
25Yıldır kod yazmam, onları öğrenme sürecimin bir anlamı yok, onları öğrenirken nelerden vazgeçtğimin de önemi yok.
Yeter ki "Diğer programcı arkadaşlar da öğrensin"
Ya da "aman diger arkadaşlar da hiç çaba harcamadan kolayca para kazanabilsinler.
Başka ne lazım abime ?
Hocam rica etsem bide sade Türk kahvesi alabilir miyim

. Herkes armut piş ağzıma düşü bekliyor
@mewo95; mesela arkadaşın bir platfomrda yazdığı yazıları yanlış hatırlamıyorsam bazı arkadaşlarım 1 2 ay önce bana yollamıştı karıştırıyorda olaiblirm profil fotoğrafından dolayı bak birileri böyle birşeyler yapıyormuş diye şimdi onun gibi bir sistem kurup yada o arkadaşın ne yaptığıyla niye uğraşayım ben giderim kendi sistemimi kurarım riskimi azaltırım o arkadaşında ekmeğine bir nevi taş koymam olay bu kadar basit araştır öğren geliştir dene yanıl. Forumda çok bilgi var aslında sadece millet biraz hazıra alışmış o bilgileri okuyayıp az kafa yorsalar nerelerde hata yapıyoruz ne yapıyoruz ne gibi şeyler var nasıl bir çözüm üretiriz yok birileri denesin yapsın paylaşsın ben hazıra konayım sonra yöntem patlasın 2. kişi çalışsın didinsin o paylaşsın yine patlasın yöntem böyle bir sonsuz döngüde çalışıp gidelim ne güzel memleket değil mi?. Ben yatıyım siz paylaşın ben belki sizden fazla kazanayım yada gidiyim o yöntemi başkasına parayla satayım güzel mantık güzel kazanç 0 riskle ticaret