İşte konuşma tarzından belli oluyor nasıl bir iq sahip olduğun biz pinterest mühendisi değiliz banlardan kaçalım kimseye senin gibi shadow garantisi filan vermedik shadow ban fursayında neden ağlıyım günde ekip olarak 50 bin üzeri hesap açıyorduk ki sistem değişti şimdi teknikleri geliştiriyoruz daha yeni başlıyoruz siz temizlendiğiniz iyi demicem zaten pintereste yer kapladığınız yoktu 100 hesap ile spam diyordunuz forumda

başarılar
50 Bin hesap açtıgını göster forumada görelim bu işler bal satmakla aynı işler değil

iq meselesine gelince sizinle konuşmam bile hatta yolunuza bakın yalanlarınızla r10 u meşgul etmeyin her konuyada ilk atlayan olmayın özellikle benim konularıma
İşte senin gibi biri hizmet veriyor pinterest için

arkadaşım biri gece gündüz yazılım için uğrasırken açık ararken biri yatıyordu senin bunu anlayabiliyor musun ağlama burada yardım edin diye geç sonra satarsın ögrendiğini yeniden aç kalan v.b şeyler yok ögrensin aç kalmasın bu kadarı basit
Yazılımım olmadıgını bilemessin aslanım benim r10 hesabımda tüm bilgilerim var ama seninkini göremiyorum

maskeni indir öyle konuşalım