Bende 30 martta başvuru yaptım evraklar bugün onaylandı sanırım pazartesi kurulum gelir diye düşünüyorum ekibi ev telefonu aktif olmuş. Şöyle anlatayım hocam kargo süreci uzun sürdü niğdeden salı günü teslim ettim perşembe ulaştı cuma işleme aldılar, fakat sosyal medyada yoğunluk olduğundan dolayı 15 gün işleme alınmayan evraklar varmış ne kadar doğrudur bilemem. Fakat altyapı şuanda Türkiye genelinde yetersiz 50 veriyorsa şuanda 20 30 alanlar da var 50 görende yorumlar ve incelemeler bayağı yaptım bende yoğunluk başlayıncaya kadar kolay kolay kesinti yaşanmıyormuş istisnai durumlar dışında şimdi milleni de var turknet te 2sininde sosyal medya hesabı açık şikayetler mesajlar hakaretler görebilirsiniz ya kişinin altyapısı bozuk ya da firma kaynaklıdır. Bu konuda ki tarafsız yorumum hangi firma olursa olsun ttnet turknet milleni tlf olarak samsung gm hangisine girerseniz girin mutlu olmayan kesim vardır ya aradığını bulamıyordur ya da cidden bir problem vardır eğer cidden bir problem olsa insanlar halen kullanmak istemezdi. Bu yoğun süreçte kesinti yaşayanlardan ttnet kayanlarda var ping den dolayı. Karar size kalıyor fakat benim gözümde şuanda hepsi aynı altyapı güçlendirmesi için zaten vaktinde geç kaldık şuanda bunu ne kadar telafi etmek isteselerde her bölge de yetişemiyorlar. Kendi yapa bölgesinde turknet daha hakim fakat tt bölgelerinde nasıl bir süreç var bilmiyorum fakat sorunlu kısım burda başlıyor sanırım benimde vae yani ttnet altyapısında 63mbps diyor 35 ile başlayacağız bakalım memnun kalırsam yükseltme işlemini başlatacağım. Umarım az çok fikir oluşmuştur kafanızda