Kayıt tarihim fazla eski değil, burda olduğum süre boyunca güzel insanlar karşıma çıktı. WhatsApp numaram aşağıdadır Pinterest konusunda bildiğimi her zaman aktarmaya duasını almaya gönlünü hoş tutmaya çalışırım.

Özellikle şu eğitim satan bölümün kapanması lazım, evet bazıları gerçekten çok iyi fakat herşeye bir karşılık kâr arar olmuşuz.

Bir arkadaşın eğitimi : Pa kurulumu Wa kurulumu tema yükleme...
Bunu para karşılığı sattigina inanabiliyor musunuz komik geliyor değil mi

Eminim ki herkesin aklında. Geçmiştir şunları ucretsiz yapayım konu açayım diye, bu sefer de linç etmeyi bekleyen bir tayfa var karşılarında.

Edit: Sunu belirtmeyi unuttum gerçekten gecesini gündüzüne katıp çalışıp çözüm arayanlar var. Birkaçını tanıdım gerçekten yardımseverler de, eminim ki bu alanda hala ticaret yapılıyorsa böyle insanlar sayesinde.

Edit2: Birşey daha söylemek istiyorum, profilime bakarak da belki gorursunuz, birçok ücretli hizmeti satın aldım kategorideki belki %60-70 e kadar. Bu hizmetlerin çoğunda da verdiğim paranın kat kat karşılığını aldım. Dediğim gibi karşıma iyi insanlar çıktı. Ve çıkmaya da devam ediyor.
(Bunu söyleme ihtiyacı duydum gerçekten emek verip ise yarayacak yazılımları satan arkadaşları kötülemek için).

Pasta büyük arkadaşlar, hepimize yeter...