arxdelta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<IfModule mod_deflate.c>  # Compress HTML, CSS, JavaScript, Text, XML and fonts  AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript  AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml  AddOutputFilterByType DEFLATE application/vnd.ms-fontobject  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-opentype  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-otf  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-truetype  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript  AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml  AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml  AddOutputFilterByType DEFLATE font/opentype  AddOutputFilterByType DEFLATE font/otf  AddOutputFilterByType DEFLATE font/ttf  AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml  AddOutputFilterByType DEFLATE image/x-icon  AddOutputFilterByType DEFLATE text/css  AddOutputFilterByType DEFLATE text/html  AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript  AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain  AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml  # Remove browser bugs (only needed for really old browsers)  BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html  BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip  BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html  Header append Vary User-Agent</IfModule>
Apache serverlarda .htaccess dosyana bu satırları eklersen DEFLATE sıkıştırması otomatik olarak yukarıdaki dosya tiplerine yapılır, litespeed bunu otomatikman yapıyor diye bir bilgim var.
Dediğiniz konu ile ilgili tam bilgim yok fakat yapılan işlem aslında benim yapmak istediğim işlem şöyle anlatayım. DEFLATE sıkıştırma algoritması kayıpsız veri sıkıştırmaya yani boyutunu azaltarak sıkıştırıyor. .rar gibi fakat bahsettiğiniz sistem de bunu kullanıyor. Benim ihtiyacım olan şey ise bu algoritmanın nasıl çalıştığı ya da mevcut implementasyonu. C dilinde yazacağım fakat düzgün bir kaynak bulamadım algoritmaya dair. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.